Helgens kortnyheter

En jaktulykke på Flå er en av meldingene fra politiet denne helgen. Her er en oversikt over flere nyheter og sportsresultater gjennom hele helgen. Saken kan oppdateres gjennom søndagen.

Brannvesenet på Geilo rykket ut på en melding om røykutvikling i et sikringsskap i Timrehaugvegen. Hadde vært varmegang i noen kabler. Ingen ble skadet.

Jaktulykke på Skurvenatten ved Flå hvor en mann i 50 årene har blitt tilsynelatende letter skadet etter å ha fått noen hagl i kroppen. Vært sammen med jaktkamerat i området og jaktet skogsfugl.

Brannvesenet på Geilo  rykket ut på en brann i søppelcontainer vest for Øynan ved riksveg 7. Brannen ble raskt slukket

Fredag
UP og lokal patrulje har hatt farts- og promillekontroll etter R52 Hemsedal. Ingen reaksjoner på promille. 16 forenklede forelegg på fart, 3 forenklede forelegg mobil og ett førerkortbeslag for høy fart. Høyeste målt til 89 km/t i 60-sone.

Asiatiske turistar forstår ikkje norske toalett
– Det er om å gjere å prøve og få dei til å forstå at ein skal sitte på toalettet og ikkje stå på ringen, sier Kjartan Sævre ved Bjørneparken kjøpesenter i Flå.
Les saken i NRK Buskerud

Entreprenør konkurs – 16 ansatte mister jobben
Et byggeprosjekt i Hemsedal kostet dem fem millioner kroner. Det ble slutten for Domus Entreprenør på Billingstadsletta, melder budstikka

Kjendisblogger på besøk på Geilo
Jeg er mer fristet til å kjøpe noe på Geilo enn i Spania akkurat nå, boligmarkedet der er litt skummelt synes vi. Det sier kjendisblogger Caroline Berg Eriksen etter et besøk på Vestlia Hotel denne uken.
Les bloggen her

CargoNet kuttar ruter på Bergensbanen. Derfor blir det meir gods på vegane
Les saken i Hardanger Folkeblad

Nå er det vinterlig i fjellet
Bergens Tidende har vært på besøk på Hardangervidda
Les saken i BT

Fotballresultater i helgen
5.div Menn Vikersund -Geilo /HFK 2 1-4
2. div Kvinner Hallingdal -Sarpsborg 08  1-5
4.div kvinner Birkebeineren -Hallingdal 2  0-4
4 divisjon menn Hallingdal – Åssiden 2 møtes mandag 17.09. Kl.19:30 – Gol kunstgress