Helgenytt

Høstferien har startet og det meldes om mye folk i fjellheimen. På riksvei 52 fikk en familie på fem en ublidt møte med en elg. Det påstås at 60% av alle utrykninger for brannvesenet i Hallingdal er helseoppdrag. Nei til flat tak på nytt byggeprosjekt på Geilo.OBS: denne saken oppdateres gjennom hele helgen.

Hallingskarvet: Høstlige naturopplevelser høyt til fjells
VG Reiseliv

I autovernet
Singelulykke 1 km øst for Ål, retning Gol lørdag . Bil kjørt i autovernet. Ingen personskader. Manuell dirigering på stedet.

Elg mot Bil i Hemsedal
På riksvei 52 i Hemsedal ble det en kraftig kollisjon mellom bil og elg på fredagskveld. Familie på fem ble sendt til legevakten med mindre skader. Bilen fikk skader i front og knust frontrute.

60 prosent av alle utrykkinger i brannvesenet i Hallingdal er helseoppdrag
Kjersti Toppe Stortingsrepresentant og Senterpartiets helsepolitiske talsperson forteller i et leserinnlegg i lokalavisen i Rjukan at 60 prosent av alle utrykkinger i brannvesenet i Hallingdal er helseoppdrag. Fastleger sender svært syke pasienter i taxi for å ikke sende ambulanser ut av distriktet.
Les innlegg i Rjukan Arbeiderblad

Harald Lystad fra Hemsedal med et hjertesukk
«Dessverre er det en altfor stor del av eksisterende hjertestartere som hverken er registrert eller har jevnlig tilsyn», skriver lege Harald Lystad fra Hemsedal i dette leserinnlegget i Vestbyavis
Les innlegg i Vestby Avis

Geilo Samfunnshus får penger til kulturbygg
Hovedutvalget for kultur, idrett og folkehelse i Buskerud tildeler statlige midler til desentralisert ordning for kulturbygg for 2018 slik:Geilo Samfunnshus, rehabilitering, kr. 2.8 mill.kan man lese på Buskerud fylkeskommune sine sider.

Klart nei frå Hol kommunestyre til flatt tak på «Nye Breidablikk
Les saken i Radio Hallingdal

Noe ned i Bjørneparken
Bjørneparken i Flå hadde i sommer ti prosent færre besøkende enn i 2017. Etter rekord i mai og juni, hadde ledelsen store forventninger, skriver Hallingdølen.

Fotballresultater
2.div. kvinner Røa Fotball Elite 2 – Hallingdal  5-5

4.div herrer Hallingdal -Jevnaker  3-1

5.div herre Haugfoss – Geilo /HFK 2  1-2