Valdresbandet MÅNDAG spiller konsert i Ål – fredag 29.september !

Valdresbandet MÅNDAG drar i gang høstferien i Hallingdal fredag 29.september ved å spille konsert på Bergtatt Bistro / Hallingdal Feriepark!

Et relativt ferskt norsk rockeband som plasserer seg med en solid fot i americanarocken. Americana på valdresdialekt rett og slett.

Tidligere har MÅNDAG besøkt bla.a Sundreball, Trollrock, Rondaståk, Rakfiskfestivalen samt en rekke klubbscener i østlandsregionen.

Pressemelding – Foto Bård Gundersen

Eventinfo:
Spillested: Bergtatt Bistro, Hallingdal Feriepark, Ål i Hallingdal
Dato: Fredag 29.september
Facebook

— “Kem f**n e Måndag?”–
Et ferskt norsk rockeband som musikalsk plasserer seg med en solid fot i americanarocken.
Med deres debutsingel “Angrepsklar”, høsten 2015, fikk de raust med oppmerksomhet. Oppfølgerene “Ein Gong Te” og “Vanleg” fikk radiorotasjon både nasjonalt og lokalt.

Med tekster som er ærlige og rett på sak har de sju medlemmene, hovedsakelig fra Valdres og Oslo, tatt solid grep om sitt voksende publikum. På klingende dialekt belyser bandet til dels alvorlige temaer på utilslørt vis. Bandet har store ambisjoner, og forkjærligheten for norske tekster og solide rockelåter er det som driver bandet fremmover.

Debutalbumet, også ved navn “Angrepsklar” ble utgitt høsten 2016 på Grammofon Plateselskap og høstet gode kritikker.

«Lydmessig legger Måndag seg i et landskap som mange vil betegne som Midtvesten eller øst- kysten av USA. Tidlig Bruce Springsteen, Jackson Browne og Wilco er navn som dukker opp (…)”​ ​- Plateanmeldelse OA

“Låter nesten litt sånn Tom Petty aktig dette.”​ – Kveldsåpent P1

Bandet er i full sving med ny musikk og 4.september ble låta “Ferdig” sluppet. Tross en lettbeint og positiv fremtoning er denne låten er en aggressiv og såret verbal eksplosjon, som omhandler opplevelsen av svik. Den forteller historien om hvordan det kan gå dersom man over tid gir mer enn man får tilbake. Lettbeint, med andre ord…

Låten oppsummeres greit i refrenget; “Oppsagt, opplagt, beint ut, rett ut, ferdig!”

MÅNDAG består av:
Vokal / Lars Endre Strand
Gitar, Vokal / Lars Isachsen Jemterud
Gitar / Vemund Strand Aspeggen
Gitar / Christopher Stokke
Keys / Lars Kvistum
Bass / Ingar Blix Aaeng
Trommer / Erik Haugen